Moj prijedog
5 posters
Page 1 of 1
Moj prijedog
Mislim da bi trebali probati sto vise reklamirati forum...
Ja cu napraviti oglas na oficijalnom forumu Erreway-a nadajuci se da ce netko vidjeti te da ce se netko prikljuciti i na ovaj forum...
Jer mislim da 12 clanova nije dovoljno posto je samo 3-4 redovno...
Ja mogu traziti jednu curu da nam napravi jedan banner s kojim bi reklamirali...
Ja cu napraviti oglas na oficijalnom forumu Erreway-a nadajuci se da ce netko vidjeti te da ce se netko prikljuciti i na ovaj forum...
Jer mislim da 12 clanova nije dovoljno posto je samo 3-4 redovno...
Ja mogu traziti jednu curu da nam napravi jedan banner s kojim bi reklamirali...
Nicky_lusi- Moderator
- Number of posts : 64
Registration date : 2008-06-26
Re: Moj prijedog
Nista.... :oops:
Nicky_lusi- Moderator
Ovako ja reklamiram forum na ostalim forumima i blogovima... Tako da mozete i vi tako... Napisete isto tako... kao da ce oni znati... Samo ne mojte na forumima gdje sam ja vec... 
Jer bi to bilo glupo....
htpp://hilaryduff.forumotion.net
Forum je nov i ima samo 13 clanova ali uz pomoc svih i Vas i nas taj forum moze izrasti u nesto cemu se moze diviti!
Zato posjetite, registrirajte se i uzivajte u novim informacijama i dobrom drustvu ekipe !!
Hvala na pozornosti...
Mislim da je to dosta dobro...

Jer bi to bilo glupo....
htpp://hilaryduff.forumotion.net
Forum je nov i ima samo 13 clanova ali uz pomoc svih i Vas i nas taj forum moze izrasti u nesto cemu se moze diviti!
Zato posjetite, registrirajte se i uzivajte u novim informacijama i dobrom drustvu ekipe !!
Hvala na pozornosti...
Mislim da je to dosta dobro...

Nicky_lusi- Moderator
Pa kad vide ne trebaju se sazaliti neg ce misliti da je nesto super i onda kad dodu nema nikoga.. lol Ma onda bi bilo vise .....
Onda nebi samo ja iti kad i kad posjecivale forum...
Onda nebi samo ja iti kad i kad posjecivale forum...
Nicky_lusi- Moderator
Reklamirala sam forum,i svi pisu mrzi me sad da se reg.,neki ne vole ovu grupu sta ces kad niko nece svako ima neki razlog 

Ja mislim da bi trebalo da dovedemo vishe chlanove na owaj 4um ima ih mnogo malo
Erreway chica- Admin
- Number of posts : 115
Registration date : 2008-09-09
pa hocemo!!! don't worry ---->>> be happy!! necemo dozvoliti da erreway 4umi propadaju! NEVER!!! 

*cAtO*- Prolaznik
- Number of posts : 22
Registration date : 2008-06-20
Page 1 of 1